Intro : C#m E B C#m G# C#m C#m Kelakuan si kucing garong E B Ora kena ndeleng sing mlesnong C#m G# Main sikat main embat C#m Apa sing liwat C#m Kelakuan si kucing garong E B Selalu ngulati sasaran C#m G# Asal ndeleng pepesan C#m Wajah bringasan C#m Iku contoe wang lanang F#n C#m