Loving You

Intro: E F#m G#m A (2x)

E              F#m             G#m
Ring, ring it’s you again heart pops
A
I loved to hear you
E              F#m             G#m      A
It’s been all day I’ve been waiting for you
E     F#m
Hello, you call my name
G#m                   A
So much stories you shared with me
E               F#m             G#m
You said a lot to me about girls
A
Oh, it’s so nice

G#m  A
And every beauty thing they did to you
G#m    A
Don’t stop and tell me more…

Chorus:
E
Loving you it hurt sometimes
B
I’m standing here you just don’t bye
A
I’m always there you just don’t feel
C#m         B
Or you just don’t wanna feel

E
Don’t wanna be hurt that way
B
It doesn’t mean I’m givin’ up
F#m
I wanna give you more
A
And more and more…

Int: E F#m G#m A (2x)

E                 F#m               G#m
Knock, knock you came around heart pops
A
I loved to see you
E              F#m             G#m       A
It’s been two years since I’m love with you
E         F#m
Bum! Bum! You break my heart
G#m                    A
You said, girl I’m in love with her
E                  F#m              G#m   A
But it’s all right, I’m still alive yeah… ohh…

G#m  A
And all the beauty things she did to you
G#m    B
Don’t stop and tell me more

Back to: Chorus
C#m          B                           A
And when I see that smile upon your face
B   C#m
Deep in your eyes you had it all
B                          F#   F#m B
And when I hear you super electrical voices…

7 Comments Posted

  1. thank’s yaa…me and my fren baru aja nge-save all lirik yang gak qt hapal sampe skarang.

    bisa download mp3-nya gak sih???
    cuman liriknya doang??

  2. thx bwt kord nya,,, thx bgt gw suka ma ni lagu.. hehe lagu ini pantes bwt gw yg udah 2 tahun gw sayang ma dia yawh… rasa gw tragis bgt deh…gw sayang ma cewe yang nama nya fanny tapi skarang dia ninggalin gw demi cowok kakak kelas yg lebi mgkin lebi keren, tajir atw cakep… yawh… dulu gw berkorban smwa nya, greja gw, temen2 gw, sekolah gw… dan kesehatan gw… tapi sekarang dia ninggalin gw, padahal dulu kita udah kyk mw nikha ja ^^ tapi sekarang… tw nomer dan rumah nya aja g.. hhi… ya begitu lah nasib gw.. ^^ gw sayang ma lu fANNT n gw harap lu tw sakit nya gw padahal lu senenk2 ma cowo laen… yawh… Randy ♥ Fanny

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: